http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

PEKENA CENDOL SATU

By 6:22:00 PM

cara buat cendol sedap
AIR CENDOL :D
Pekena air cendol RM2 tapi kalau nak tambah pulut RM2.50 otw back to kolej tadi. 
Sila jeles :D

You Might Also Like

9 comments

  1. Tak ajak cik akak ye...
    Tapau cik akak satu gelas

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini dik..sedap tu cendol...tambah dengan cuaca panas mcm ni...

    ReplyDelete
  3. wow... lme xmkn ni,, sedapnyeww...

    ReplyDelete
  4. wah segernya tuh minum dikala terik :)

    ReplyDelete
  5. kawnya cendol KC :) terliuq aii

    ReplyDelete
  6. sedapnya nampak.. lama gilos xminum cendol ni... dkt mana ni nk p beli jgk...hehehe

    ReplyDelete
  7. wahhh best ni tengah2 panas pekena cendol

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.