Dubsmash MAKIN POPULAR

by - April 26, 2015

Dubsmash.com 


Semakin hangat dan famous dah sekarang ni. Tahu tak apa benda alah tu? Kalau nak tahu apa benda dubsmash ni, boleh download di play store. Dan boleh cuba sendiri. Kawan saya pun ada yang dah buat. Kelakar la jugak haha. Ni bawah ni Siti Nurhaliza pun ada buat. Tapiiiiiiiiii~ tapiii.....



Kenapa comel sangat Cik CT uitt? Gelak lagi lah comel :p
Jom layan! 

You May Also Like

2 comments

  1. kawan shad pun ada buat gak.. hehehe.. lawak gak la tengoknye.. :D

    ReplyDelete
  2. best sangat main dubsmash ni. hahahaahh

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p