http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Dubsmash MAKIN POPULAR

By 9:57:00 PM


Dubsmash.com 


Semakin hangat dan famous dah sekarang ni. Tahu tak apa benda alah tu? Kalau nak tahu apa benda dubsmash ni, boleh download di play store. Dan boleh cuba sendiri. Kawan saya pun ada yang dah buat. Kelakar la jugak haha. Ni bawah ni Siti Nurhaliza pun ada buat. Tapiiiiiiiiii~ tapiii.....



Kenapa comel sangat Cik CT uitt? Gelak lagi lah comel :p
Jom layan! 

You Might Also Like

2 comments

  1. kawan shad pun ada buat gak.. hehehe.. lawak gak la tengoknye.. :D

    ReplyDelete
  2. best sangat main dubsmash ni. hahahaahh

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.