http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

HATIKU SUDAH DI SEREMBAN

By 1:13:00 AM

CINTAKU TERTINGGAL DI SEREMBAN

love button
love!
Assalamualaikum cinta~

Waalaikumussalam rindu.

Pergh drama sangat entry ni =.= hahaha!

Lagi 3 hari~ lagi 3 hari je nak cuti mid sem! Lagi tiga hari je lagiiii nak balik rumahhhh inshaaAllah! Dapat jumpa umi abi. Wahh bahagiannyaaaa! Dah banyak minggu tak balik rumah. Hmmm rindu rumahku 200% haha.

Rumah ku di seremban yang beralamat ##########,Jalan Sikamat, 70400 Seremban. hehe. Jemput datang raya kat rumah ye. Jangan lupa bawak buah tangan haha.

Okay merepek sangat. Tu je nak cerita. Tapi belum habis lagi ceritanya. Al-kisah~~~ 

Sungguh malasss untuk ku nak bukak buku minggu ni kerna memikirkan rumah je sekarang. Homesick sebelum ni takyah cerita lah. Gedik sangat kan nak homesick padahal kat UPM dah nak dekat tiga tahun. Whatsapp umi abi pun boleh nak dekat setiap hari. Tapi still meleleh airmata kalau rindu muahahaha.

Bak kata umi abi~ "Baguslah rindu umi abi. Siapa lagi nak rindu umi abi"

Wahhh ayattt rasa nak meleleh lagi je haha. 

Well, saya kan sangat anak umi abi. Anak manja. Anak bongsu. Anak paling gedik muahahaha. Gedik tu dalam kurungan comel :p

Okay jam dah 1:07 AM. Nak blogwalking pula. Byebyee~ annyyeeongg

Wassalam :)

You Might Also Like

13 comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. jalan sikamat ka. ayaaa, saya tau itu tempat loh

    ReplyDelete
  3. hamboi sukanya nak cuti kannn.. biasa la akak dulu pun gitu gak masa study... aniway.. happy holidays sis

    ReplyDelete
  4. kc cayunk..jumpa f2f lagi feel dari berwassup atau call kan..selamat pulang ke seremban kc comel dan bambam..

    ReplyDelete
  5. ooooo terjumpa la pulak blogger dari Seremban ;-)
    Happy Sem. breaks

    ReplyDelete
  6. gediks santai eh kc? ...kirim salam.kat abi SADO

    ReplyDelete
  7. Samalah kita... Cuti mid sem juga... tak sabar nak balik kg.. Lagi 2 hari....

    ReplyDelete
  8. kirim salam umi abi oke.. :) akak dh rase sakitnye menanggung rindu...huhuhu

    ReplyDelete
  9. CN masa kat srwk dulu lg la,masa raya siap nangis berjemaah dgn kawan2 sbb sedey tak blk raya

    ReplyDelete
  10. aiiippp..!! aiippp...!! mana boleh malas2 buka buku...

    *buka je, tak payah baca.. hehehehehe...*

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.