http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

KELUARGA EXCHANGEFEEDGROUP KU SEMAKIN BERKEMBANG !

By 10:47:00 PM


Alhamdulillahh Exchange Feed Group dah semakin membesar, berkembang dengan jayanya~! *tepuk tangan*

Terasa kerdil melihat blog hebat hebat dalam EFG ni. Ada blog yang baru hendak meningkat naik, ada yang dah lama berkecimpung dalam dunia blog ini, ada yang sudah terkenal dikenali ramai, ada yang sedang berusaha untuk naik dan ada macam-macam lagi.

Tapi kami di EFG saling membantu antara satu sama lain, tak pernah rasa untuk bersaing secara tidak sihat, saling menghormati, saling menegur ke arah kebaikan, tidak pernah kekok untuk berkongsi ilmu, saling memberi nasihat untuk menghasilkan blog yang terbaik dan bergurau senda sudah semestinya hidup di dalam EFG :)

KELUARGA EXCHANGEFEEDGROUP KU SEMAKIN BERKEMBANG !
KLIK BANNER UNTUK PERGI KE PAGE EFG


EFGBukanSembangKosong! #ExchangeFeedGroup #ExchangeFeedBlog #BlogMesraSeo #BlogMobileFriendly

Dapatkan lebih info dan kebaikan tentang EFG di SINI, SINI, SINI dan SINI


List blogEFG


1. Irra29

2. Anis23

3. Arz30

4. Nani24

5. Bonde37

6. Pcl42




11. Dayah22

12. Kc22

13. Sha27

14. Cc24

15. Aina18

16. Aisya24

17. CN29

18. Aami29

19. Mimin23

20. Syira19

21. Eny32

22. Ain33

23. FR28

24. Khaty32

25. Azi43

26. CikT35

27. KG33

28. Efa35

29. Mia28

30. Angah20

31. Nizam31

32. Rara28

33. kakSue37

34. Mas29

35. PapaG27

36.Acik25

37.RahimAim21

38. Maisarah25

39. YanieYusuf29

40. SuriaAmanda37

41. Safwan23

You Might Also Like

5 comments

  1. Alhamdulillah dah 41 orang ahli dah kita..all the best efg

    ReplyDelete
  2. Wah...meriah betul family kita kan..nanti gathering sure meriah

    ReplyDelete
  3. KC budak nakal dalam EFG, lagi nakal lagi dikasihi family efg..kekalkan momentum anda.

    ReplyDelete
  4. memang sayidah napisah budak nakal

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.