http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

SIBUK MENCARI KESILAPAN ORANG LAIN

By 3:19:00 PM


Kesilapanmu yang paling besar adalah sibuk mencari kesilapan orang lain - Saidina Ali

kata hikmah saidina ali
kata hikmah Saidina Ali

You Might Also Like

7 comments

  1. Manusia macam nie memang bertopengkan hantu langsuir kot...hihi..semoga kita sentiasa terlindung dari perangai yang macam nie

    ReplyDelete
  2. Salam, singgah sini dpd Blogger Area (n_n)
    yup betul tu, skg pun tgh belajar supaya tidak cari salah org dan tidak judge org sesuka hati...insyaAllah :D

    ReplyDelete
  3. setuju!! cari kesilapan diri dahulu :D

    ReplyDelete
  4. dah kebiasaan manusia begitu... tanpa kita sedari..

    ReplyDelete
  5. kebanyakkan mcm tu la kc..haishhh

    ReplyDelete
  6. setuju sangat.. kadang2 kita geram, kita pun nak buat benda sama. hmmm

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.