http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

2 PEMANDU MYVI PENYEBAB KEMATIAN 3 BERANAK DI DUKE DIDAKWA

By 2:19:00 PM


‪#‎TERKINI‬: 2 pemandu Myvi iaitu Mohammad Fizal Reza dan Siti Nor Aini Mohd Said, yang menyebabkan kematian 3 beranak di DUKE baru-baru ini didakwa di mahkamah pagi tadi kerana memandu secara berbahaya


2 PEMANDU MYVI PENYEBAB KEMATIAN 3 BERANAK DI DUKE DIDAKWA
siti nor aini



mohammad fizal


sumber : SINI


You Might Also Like

5 comments

  1. dah tua jugak orangya..cuma akal je macam bebudak...kalau dia yang mati tak kisah sangat pun..ni orang yang tak berdosa yang pergi..isk...

    ReplyDelete
  2. Salam kc... Kunjungan dari rakan #efg
    arini dalam berita dorg mengaku tak bersalah... sian pada anak-anak mangsa... Sekiranya mereka bersalah, semoga mendapat hukuman yang setimpal dengan perbuatannya.

    ReplyDelete
  3. Ermmm tak tau laa nk ckp camne sakit pulak hati tgk..

    ReplyDelete
  4. cuma nak cakap padan muka jer.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.