http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

FOLLOWER CECAH (888888/1111.11)

By 3:34:00 PM


Assalamualaikum~

Saya memerlukan kepakaran anda untuk menyelesaikan soalan matematik yang susah ni.

888888 bahagi 1111.11 dapat berapa?
Dah dapat jawapan? Bagus!

Jawapan itu lah bilangan follower saya yang terkini! Yeyyy!

Ye tahu tahuuuuuu. Saya tahu. Follower baru je nak masuk 800 pun nak berlagak kan? Padahal orang lain lagi banyak follower nya. Saya bukan nak berlagak atau nak menunjuk, just nak kongsi kegembiraan je. Hehehe.





Penting kah follower yang ramai ?


Kepentingan follower tu sedikit sebanyak mungkin ada. Tapi kekadang follower ramai pun tak menjamin trafik tinggi di blog kita. Apa yang penting, kena update entri setiap hari sekurang-kurang nya satu dan tajuk entri haruslah memikat hati orang untuk membacanya. Itulah yang diberitahu oleh otai-otai blogger kalau nak UV  (unique visitor) dan PV (pageview) tinggi  :)


You Might Also Like

4 comments

  1. kipidap! =)

    Singgah sinun dari ridoma.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hehehe.. tahniah2.. xde nye org anggap nak belagak KC ooi..
    mari kita support each other =)

    ReplyDelete
  3. tahniahhh tuan blog... yess trafik tu penting.. hehehe

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.