FOLLOWER CECAH (888888/1111.11)

by - May 30, 2015

Assalamualaikum~

Saya memerlukan kepakaran anda untuk menyelesaikan soalan matematik yang susah ni.

888888 bahagi 1111.11 dapat berapa?
Dah dapat jawapan? Bagus!

Jawapan itu lah bilangan follower saya yang terkini! Yeyyy!

Ye tahu tahuuuuuu. Saya tahu. Follower baru je nak masuk 800 pun nak berlagak kan? Padahal orang lain lagi banyak follower nya. Saya bukan nak berlagak atau nak menunjuk, just nak kongsi kegembiraan je. Hehehe.





Penting kah follower yang ramai ?


Kepentingan follower tu sedikit sebanyak mungkin ada. Tapi kekadang follower ramai pun tak menjamin trafik tinggi di blog kita. Apa yang penting, kena update entri setiap hari sekurang-kurang nya satu dan tajuk entri haruslah memikat hati orang untuk membacanya. Itulah yang diberitahu oleh otai-otai blogger kalau nak UV  (unique visitor) dan PV (pageview) tinggi  :)


You May Also Like

4 comments

  1. kipidap! =)

    Singgah sinun dari ridoma.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hehehe.. tahniah2.. xde nye org anggap nak belagak KC ooi..
    mari kita support each other =)

    ReplyDelete
  3. tahniahhh tuan blog... yess trafik tu penting.. hehehe

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p