how-old.net MAKIN POPULAR

by - May 06, 2015

HOW OLD DO I LOOK?


Haa ramai benar orang nak tahu berapa umur sendiri kan termasuk empunya blog ni. Bukak facebook, twitter dah mula orang perkatakan tentang how-old.net ni. Al-kisahnya, bermula dengan group KOPITIAM EFG di Telegram petang tadi hingga malam nya buat dengan kawan-kawan pula. Memang havoc! Hahaha. Bila dapat umur sikit (muda) daripada yang sebenar, riak bangga dan takabur bermaharajalela. Bila dapat umur banyak (tua) daripada umur yang sebenar, buat-buat ketawa comel padahal dalam hati tak puas hati. Haha. 


how-old.net

how-old.net MAKIN POPULAR

how-old.net



Sekejap masuk gambar ni dapat umur 28, sekejap masuk gambar tu dapat 31, sekejap masuk gambar lain dapat 21 dan yang paling teruk dapat umur 46 tahun hahaha.


how-old.net MAKIN POPULAR
46 tahun kihkih

how-old.net MAKIN POPULAR
24 tahun pula hehe


Okay boleh nak letak gambar apa-apa pun, tapi tak tahu la kesahihannya kan. Kalau muda tu, kita terima. Mana tua, kita tak payah percaya. Hahaha.

Dah cuba belum? Kalau belum, pergi ke how-old.net dan masukkan gambar yang anda mahu! 

Selamat mencuba!


You May Also Like

8 comments

  1. dah cuba..kebanyakkannya dapat belasan tahun lah...entah kenapa

    ReplyDelete
  2. Since adik hakakkk main2 application ni.... letak muka akak asyik umur jadi terlalu tua dan terlalu muda... malas hakakk nak install... huahua

    ReplyDelete
  3. kc..boleh caya ka..tgk angka kc dok kerut kening..hehehe..btw,header makin cantik dan kemas

    ReplyDelete
  4. Haip. 46 tahun tu KC, awat tua benar? Ekeke

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p