http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

KALAU DIA JODOHKU, DEKATKANLAH.

By 9:17:00 AM


KALAU DIA JODOHKU, DEKATKANLAH


Kalau dia bukan jodohku, kawan dia yang hensem tu pun bolehlah.
KALAU DIA JODOHKU, DEKATKANLAH.
:p

Hahaha adoii. Haritu jumpa benda ni dekat facebook. Ada juga macam ni ye? Hehehe.


You Might Also Like

6 comments

  1. Ada bnyk lagi quotes2 y cmne... sgt menghiburkn... mcm2 Facebook...

    ReplyDelete
  2. Betullll. Nak kawan dia yang encem tu, muehehehe :D

    ReplyDelete
  3. ish ish ish budak nih hahahahahah

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.