KENAPA blogr.my RALAT?

by - May 21, 2015

Ralat, sila cuba lagi

Dah hampir 3 minggu kot jadi macam ni. Nak paste link entri kat sana je,mesti akan keluar

Ralat, sila cuba lagi





Harap-harap lah pihak berkenaan cepat-cepat dapat selesaikan masalah tersebut.

Ke aku sorang je jadi macam ni? Hahahaha. Kalau saya sorang je jadi macam ni, sadis namanya uhuk uhuk.

By the way, blogr.my ni membantu juga meningkatkan trafik blog. Buktinya, sebelum ni antara penyumbang trafik ke blog sayidahnapisah.com ialah laman web blogr.my ni lah. Tapi sejak ralat ni, dah takde dah dari blogr.my tu. 

Sobsobbbb.




You May Also Like

3 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p