http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

KENAPA blogr.my RALAT?

By 7:02:00 PM ,

Ralat, sila cuba lagi

Dah hampir 3 minggu kot jadi macam ni. Nak paste link entri kat sana je,mesti akan keluar

Ralat, sila cuba lagi





Harap-harap lah pihak berkenaan cepat-cepat dapat selesaikan masalah tersebut.

Ke aku sorang je jadi macam ni? Hahahaha. Kalau saya sorang je jadi macam ni, sadis namanya uhuk uhuk.

By the way, blogr.my ni membantu juga meningkatkan trafik blog. Buktinya, sebelum ni antara penyumbang trafik ke blog sayidahnapisah.com ialah laman web blogr.my ni lah. Tapi sejak ralat ni, dah takde dah dari blogr.my tu. 

Sobsobbbb.




You Might Also Like

3 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.