http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

LAKNAT !

By 11:47:00 PM ,

FESTIVAL TEATER INTERKOLEJ 2015


Tajuk pementasan : Laknat
Produksi : Wantuwansik Production (KOLEJ 12 &KOLEJ 16)
Tarikh dan waktu pementasan : 22 Mei 2015 // 3.00 P.M


FESTIVAL TEATER INTERKOLEJ 2015




Mohon pengunjung yang cantik dan hensem untuk like poster LAKNAT ini di 


SINI

Like je. Nak tag kawan-kawan supaya like sekali poster tu pun amat dialu-alukan hehe. 

Dan terima kasih kalau sesiapa yang like tu. Jasa anda hanya Allah yang mampu membalasnya dan tolong menolong amalan mulia :D 

#ayatbodek #silatermakandenganbodekansaya :p


You Might Also Like

2 comments

  1. hmmm teater suatu yang menarik...

    ReplyDelete
  2. wow, macam scary je tengok. hahaha...

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.