http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

MAJLIS KEUNGGULAN MAHASISWA(MAKSIS) 2015 KOLEJ ENAM BELAS, UPM

By 11:20:00 PM

MAJLIS KEUNGGULAN MAHASISWA(MAKSIS) 2015 KOLEJ ENAM BELAS, UPM 


Venue : Hotel Bangi-Putrajaya
Date : 17 Mei 2015
Theme : Secret Garden


Dari kiri : Nabihah, Anis, Fana,KC, Q, Shiema, Nad, Wani. Geng jemah >.<

My precioussss Majlis Tertinggi Malaysia (MTM) 2013/2014

With my fair lady, Farah Liyana

Kerana dirimu begitu berharga, Q ;)

Geng maths and stats kolej16 :D

Kami budak major maths :D

Cream puff & bread puding

Tak berapa nak ikut tema sangat haha

At photo booth :)

My lovely pendekss hehe

My ex-partner MTM Akademik 2013/2014 :D

With my abam yang suka kacau orang, Amir&Takek

Balloon tu lg tinggi dari aku. Kbai

Alhamdulillah dapat Anugerah Akademik Terbaik

Semua yang terlibat pada malam dinner semalam :)

Maths stats bergabung havoc!


You Might Also Like

10 comments

  1. Meriahnya.. Semua lawa lawa,... hehe

    ReplyDelete
  2. syok nya kc..congrats! kekalkan momentum!

    ReplyDelete
  3. Asalam..khaty singgah sini..meriahnya dinner KC tue..

    ReplyDelete
  4. ramainya perempuannnnnn. hahahhaa. tahniah KC.. x abes2 nk tnjuk tutup mata dia tu :P

    ReplyDelete
  5. tahniah kc ! Terbaik la major math, cn minor math jer, major sc computer ;)

    ReplyDelete
  6. selfie tuyup mata hahahhahha.. cantik baju kc tuuuuu

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.