http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

MAKSUD 'STUDY'

By 9:50:00 AM



STUDY (verb) : The act of texting, eating and watching TV with an open textbook nearby.

You Might Also Like

7 comments

  1. mg slu buat tu, skang nak marah anak yg buat,,,, mak dia yg buat tak hingat.... hehe

    ReplyDelete
  2. sooo . tido . nnti lela tambah 1 lagi meaning of study .

    ReplyDelete
  3. Begitulah yg selalu dok wat dulu... hehe

    ReplyDelete
  4. hehehe ! ada betul itu gambar ! hehe

    ReplyDelete
  5. tu definisi study bg KC je hahahhahahahahahaha

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.