http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

RAMAI NAK MENGORAT

By 4:43:00 PM


Jeng jenggg~ siapakah gerangan yang ramai nak ngorat ni?

Letak gambar dia ni kat instagram dan facebook, berebut orang nak nombor telefon. Hot stuff katakan.

Tapi tak boleh lah nak ngorat dia. Makcik dia marah. hehehe.






RAMAI NAK MENGORAT
senyummmmmm~



Taraa~ inilah Nurul Fatihah Binti Kamal Anuar yang ramai nak ngorat ni. Anak buah kedua saya. Comel kan? Ehem tengok lah makcik nya ni.  Mewarisi kecomelan makcik Sayidah dia. Kbai. 

Okay siapa siapa yang tergoda dengan Fatihah ni dan nak mengorat, boleh PM(personal message) makcik dia ye. Kalau boleh ambil nombor giliran ye. Sekian. 


You Might Also Like

3 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.