RAMAI NAK MENGORAT

by - May 07, 2015

Jeng jenggg~ siapakah gerangan yang ramai nak ngorat ni?

Letak gambar dia ni kat instagram dan facebook, berebut orang nak nombor telefon. Hot stuff katakan.

Tapi tak boleh lah nak ngorat dia. Makcik dia marah. hehehe.






RAMAI NAK MENGORAT
senyummmmmm~



Taraa~ inilah Nurul Fatihah Binti Kamal Anuar yang ramai nak ngorat ni. Anak buah kedua saya. Comel kan? Ehem tengok lah makcik nya ni.  Mewarisi kecomelan makcik Sayidah dia. Kbai. 

Okay siapa siapa yang tergoda dengan Fatihah ni dan nak mengorat, boleh PM(personal message) makcik dia ye. Kalau boleh ambil nombor giliran ye. Sekian. 


You May Also Like

3 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p