http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

RINDU INI CURANG

By 1:27:00 PM

RINDU INI CURANG


sumber : flickr.com

Saya. Homesick. Again. Walaupun. Baru. Je. Dua. Minggu. Tak. Jumpa. Umi. Abi. Tapi. Rasa. Macam. Dua. Tahun. Lamanya.

Pergh penat tulis sepatah sepatah ni. 




Bila mengadu kat umi .. "umiiii..kakcik rindu umi abiiiii" *sambil merengek*

Umi balas.. "Umi tengah tengok cerita kat TV ni"

Okay , nampak tak takda kaitan langsung di situ ? Hahaha. Umi saja tau tukar topik. Tak bagi saya ni layan sangat rindu tu. Selalu macam tu. Hahaha hadoi sabau jelah.

Tapi kekadang kalau saya tetiba message umi.. "Miss u"

Umi pun balas.. "Miss u 2" 

Hehehe. *nangis bawah selimut*

Kalau abi pulak, abi biasa nya melayan je. Kalau saya cakap rindu ke... abi cakap.. abi pun rindu kakcik. Hehehehe well, anak manja abi kan :P




Bak kata seseorang... "Kalau rindu buat apa?"

..........

"Doa :)"


Ye itu je lah penawar bagi rindu kalau berjauhan. Hanya mampu berdoa. Semoga mereka juga turut merasainya. Dan berdoa semoga mereka di dalam rahmat-Nya. Amin

Love you umi abi ;')

Kbai mata masuk habuk pulak.Puh puh.

So, korang pula kalau rindu seseorang atau dua orang atau tiga orang ataupun ber-orang-orang, korang buat apa?

Daa~ Wassalam :)


You Might Also Like

6 comments

  1. Rindu kakcik! kakcik taknak jumpa titeww ponnn

    ReplyDelete
  2. kalau rindu ,call , lepas dengar sura orang tu letak lajulaju. hahahaha.

    ReplyDelete
  3. wahhh muka mak kc sama muka... doakan mereka ye..

    ReplyDelete
  4. hahahha...selambanya umi...padan muka kc tak kena layan umi...ngheheh

    ReplyDelete
  5. hehehe Umi tngh tngk tv ni wakakaka.. Umi epic =P

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.