http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

STOP WORRYING SO MUCH

By 1:16:00 AM ,

Stop worrying so much. 

Worrying is using your imagination to create things you don't want.

STOP WORRYING SO MUCH

You Might Also Like

14 comments

  1. Yupp kak lya stuju ngan KC..Bila kira terlalu memikirkan sangat ttg sesuatu ..diri kita akan mudah nemikirkan perkara diluar kotak pemikiran

    ReplyDelete
  2. perempuan lah selalu risau tak tentu hala

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haish. lelaki pun ada jugak!

      Delete
    2. tak dinafikan fr..perempuan ni mmg special, semua benda dia nak fikir, sbb tu ramai stress..hehe

      Delete
  3. Tapi kalau tak risau, nanti jadi ignorance pulak T_T

    ReplyDelete
  4. betul tu, bila terlalu risau tu yg jadi stress

    ReplyDelete
  5. risau pula baca komen FR sampai 4 hahahahhaha kbye

    ReplyDelete
  6. Allah kan ada...no worries...hihi..



    Nak free vitamin tak?
    Jemput singgah ke blog saya:
    http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/05/free-vitalea-untuk-ahli-baru-shaklee.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.