STOP WORRYING SO MUCH

by - May 20, 2015

Stop worrying so much. 

Worrying is using your imagination to create things you don't want.

STOP WORRYING SO MUCH

You May Also Like

14 comments

  1. Yupp kak lya stuju ngan KC..Bila kira terlalu memikirkan sangat ttg sesuatu ..diri kita akan mudah nemikirkan perkara diluar kotak pemikiran

    ReplyDelete
  2. perempuan lah selalu risau tak tentu hala

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haish. lelaki pun ada jugak!

      Delete
    2. tak dinafikan fr..perempuan ni mmg special, semua benda dia nak fikir, sbb tu ramai stress..hehe

      Delete
  3. Tapi kalau tak risau, nanti jadi ignorance pulak T_T

    ReplyDelete
  4. betul tu, bila terlalu risau tu yg jadi stress

    ReplyDelete
  5. risau pula baca komen FR sampai 4 hahahahhaha kbye

    ReplyDelete
  6. Allah kan ada...no worries...hihi..



    Nak free vitamin tak?
    Jemput singgah ke blog saya:
    http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/05/free-vitalea-untuk-ahli-baru-shaklee.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p