http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

UJIAN UNDANG-UNDANG 9 MEI 2015

By 10:38:00 AM


Assalamualaikum!

Sabtu depan 9 Mei 2015 dah nak ambik ujian komputer! Jadi, haruslah buat buku latihan ni kan. Kalau tidak, mahu gagal ujian komputer ni.

UJIAN UNDANG-UNDANG

Ujian Undang-Undang Kurikulum Pendidikan Pemandu

Orang yang dah ada lesen kereta, semuanya menasihatkan supaya jangan risau ujian komputer nanti asalkan kita buat semua latihan yang diberikan kerana soalan yang disoal semasa ujian nanti sama sebijik dalam buku latihan. 


Tapi, malas nak buat boleh tak? Hahaha.


You Might Also Like

6 comments

  1. Jangan risau, buat je soalan 500 tu, memang akan keluar sebijik-sebijik. Yang tak lulus, biasanya memang jenis tak membaca. Btw, good luck!

    ReplyDelete
  2. kacang dan petik jari je KC..ehehehe..tp klu tak bace buku tu takde la kacang nye

    ReplyDelete
  3. Asslm bole tnye x kt mne beli buku tu sbb kt tmpt sy bt lesen xde jual.

    ReplyDelete
  4. Asslm bole tnye x kt mne beli buku tu sbb kt tmpt sy bt lesen xde jual.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam. oohh buku ni di ada di tempat mengajar kelas undang-undang ni. setiap orang yang ambil lesen akan dibekalkan. tak dapat ke?

      Delete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.