http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

BILA RAMAI UPDATE STATUS LAST PAPER

By 11:21:00 PM





Muka tu membawa maksud .. "eh eh kau dah kenapa? Nak kena lempang dengan aku? Aku tak habis lagi paper ni, kau duduk je diam-diam! Aman sikit aku nak study. Huh"

Haaa tu lah maksud reaksi muka tu hahahaha. Betul tak betul tak?

Apa perasaan korang bila korang tak habis lagi paper dan lagi parah bila korang tak start pun lagi paper, pastu ada orang sibuk nak update status.. 


Yeayy dah habiss paper!


Alhamdulillah selesai sudah semua paper. Jumpa next sem!

Lagi sakit hati bilaaa....


Dah habis exam, boleh balik rumah dengan amannya.


Yeayy petang ni dah boleh balik rumah. Jumpa keluarga, makan sedap-sedap

Ohoo tu memang sakit jiwa raga sungguh bila baca. Rasa nak hentak-hentak kepala orang update status macam tu hahaha.

Ada pulak yang konon-konon caring dan prihatin. Ceyt. Dah habis sibuk update status kata dia dah habis dan nak balik rumah, lastt sekali dia sebutt..


Yang tak habis lagi paper tu, goodluck ye! *gelak jahat*


Oh kawan-kawan yang masih di kolej tengah struggle nak jawab exam tu takmo sedih-sedih ye. Semoga berjaya!

Perghhhh hengko! Hempuk kang! hahahaha.


By the way, hak masing-masing sebenarnya nak tulis status apa. Tu saje je nak interpret macam-macam status ada bila final paper dah habis dan orang belum habis paper lagi ni kecikk hati tengok hahaha.

Esok petang saya last paper final exam-subjek COMPLEX ANALYSIS-

Doakan saya dan kawan-kawan ye! :)

Wassalam :)

You Might Also Like

5 comments

  1. HAHAHAHAAHHAHAHA. seronoknya dah nak cuti . Best off luck exam . !

    ReplyDelete
  2. menuntut ilmu sambil berpuasa, jihad yang terlepas pandang.

    ReplyDelete
  3. hahaha adei, biasa laaa.. emy dulu pun last paperrrr, suka update cenggitu. hihi
    GOODLUCK :)

    Jangan lupa join contest Lazada, boleh menang GoPro atau duit raya CASH
    Boleh click sini >

    http://emyyyyemyyyy.blogspot.com/2015/06/berhari-raya-dan-contest-bersama.html

    ReplyDelete
  4. KC.... sabar itu indah... Sesungguhnya Allah bersama dengan orang-orang yang sabar.....Jangan mengeluh....
    #KanDahDapatTazkirahFREE....

    ReplyDelete
  5. teringat zaman belajar dlu..legaa gile dh abis paper...perkara yg akan dilakukan lepas abis paper ialah tidur hahaha...

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.