http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

CANTIKNYA BAJU EXCHANGE FEED GROUP!

By 7:18:00 PM


Assalamualaikum semua~!

Baju #ExchangeFeedGroup first time pakai petang tadi yeay!!! 

Cantik gilos woh bajunya! Tapi tak secantik orangnya hikhikk. #pickuplinekatdirisendiri


ni bukan iklan ubat gigi ye

mungkin boleh jadi model ExchangeFeedGroup #harappengetuaEFGbaca hahaha

Ni tengok nii. www.sayidahnapisah.com hehe

Baju ni murah je. Erm erm lupa sebenarnya harga baju ni berapa hahaha. Tapi worth it la :D

#ExchangeFeedGroup Bukan Sembang Kosong!

You Might Also Like

1 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.