http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

KETAHUI TARIKH LAHIR ANDA MENGIKUT KALENDAR ISLAM

By 8:00:00 AM ,

Assalamualaikumm~!

Tarikh lahir saya 2 Ogos 1993 *sila ingat tarikh 2 ogos ni lepastu boleh bagi saya hadiah pada tarikh tersebut.sekian* So, bila ditukarkan kepada tarikh kalendar Islam.....


KETAHUI TARIKH LAHIR ANDA MENGIKUT KALENDAR ISLAM


14 Safar 1414H !

Amacam? Ada rasa teringin nak tahu tarikh lahir anda ikut kalendar Islam tak? Siapa yang taknak, sudah. Siapa yang nak boleh klik link bawah ni



KETAHUI TARIKH LAHIR ANDA MENGIKUT KALENDAR ISLAM
Produk diperbuat daripada bahan 100% organik! RM80 termasuk pos
Whatsapp/SMS 0172008642 @ email sayidahnapisah65@gmail.com

You Might Also Like

17 comments

  1. thanks for the info
    #clickclicknufnang

    ReplyDelete
  2. NIce :) dapat jugak tau umur sebenar....

    ReplyDelete
  3. wah good info la dik.. nak cuba la ;)

    ReplyDelete
  4. done follow sini..
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  5. waw, matep ni, jadi tau tahun lahir, makasi ye :)

    kunjungi balik ye ?
    http://cc.cc/6gfw

    ReplyDelete
  6. done...

    jemput singgah sini..:)

    http://macammacamproduk.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  7. Haribulan yang diberi tidak tepat rasanya. Harap dapat cek balik program.

    ReplyDelete
  8. www.momstoreretail.blogspot.com..jom dptkn supplemen utk puasa...wsap sy 012 7646324

    ReplyDelete
  9. nak try jugaaa.. btw, ena pun lahir dalam bulan 8.. tapi harinya 22 haribulan

    ReplyDelete
  10. Terima kasih kerana berkongsi...

    ReplyDelete
  11. Terima kasih kerana sudi berkongsi. Memang mudah lepas nie nak tengok tarikh lahir mengikut kalendar islam.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.