http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

BAHAGIA JANGAN DITAYANG,DERITA JANGAN DIHEBOH

By 11:41:00 PM ,

BAHAGIA JANGAN DITAYANG,DERITA JANGAN DIHEBOH


BAHAGIA JANGAN DITAYANG,DERITA JANGAN DIHEBOH


You Might Also Like

9 comments

  1. Benda ni la ena selalu buat kat laman social.. Allahu T_T

    ReplyDelete
  2. betul..kerana bahagia atau derita kedua duanya adalah ujian daripada Allah..

    ReplyDelete
  3. Betul tu.. Sebab hati manusia kita tak boleh nak baca...

    ReplyDelete
  4. Tak pernah tunjuk bahagia atau derita kat orang, biarlah rahsia.. Saya tunjuk happy go lucky jer.. :-)

    ReplyDelete
  5. betul..tayang2 kita bahagia dalam diam orang meluat..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.