http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

KENTUT BUSUK BAIK UNTUK KESIHATAN

By 9:43:00 AM ,


KENTUT BUSUK BAIK UNTUK KESIHATAN

KENTUT BUSUK BAIK UNTUK KESIHATAN


Haaaa jangan tak tahuu busuk baik untuk kesihatannn. Jadi, nak kentut tu pastikan busuk hahaha. Okbaii. :p


You Might Also Like

4 comments

  1. perghh.. mcm mana pulak kalau seseorang kentuk tak berbau ..
    tak baik untuk kesihatan eh ? hahaha

    ReplyDelete
  2. ahhaha.. mmg cmtu.. bak kata org putih.. it goooddd

    ReplyDelete
  3. Ceh. Kentut busuk tu sebab tak memerut. Jadi angin tu lalu tuutttt dulu baru keluar. Hah. Pengsan tak?

    ReplyDelete
  4. ahahhaha...lepas ni yakin sikit la kalau kentut busuk..hehehe

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.