http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

REKA BENTUK DAN HIASAN TANGGA RUMAH YANG UNIK DAN MENAKJUBKAN!

By 3:25:00 PM ,


REKA BENTUK DAN HIASAN TANGGA RUMAH YANG UNIK DAN MENAKJUBKAN!


REKA BENTUK DAN HIASAN TANGGA RUMAH UNIK



REKA BENTUK DAN HIASAN TANGGA RUMAH UNIK



REKA BENTUK DAN HIASAN TANGGA RUMAH UNIK



REKA BENTUK DAN HIASAN TANGGA RUMAH UNIK


REKA BENTUK DAN HIASAN TANGGA RUMAH UNIK



REKA BENTUK DAN HIASAN TANGGA RUMAH UNIK



REKA BENTUK DAN HIASAN TANGGA RUMAH UNIK



REKA BENTUK DAN HIASAN TANGGA RUMAH UNIK



REKA BENTUK DAN HIASAN TANGGA RUMAH UNIK



REKA BENTUK DAN HIASAN TANGGA RUMAH UNIK



REKA BENTUK DAN HIASAN TANGGA RUMAH UNIK



REKA BENTUK DAN HIASAN TANGGA RUMAH UNIK



REKA BENTUK DAN HIASAN TANGGA RUMAH UNIK



REKA BENTUK DAN HIASAN TANGGA RUMAH UNIK



Cantik kan cantik kan cantik kannn? Lawa kan? Unik kann? Tapi kann. Kalau ada kanak-kanak jangan harap lah nak buat bentuk tangga yang sanat unik ni. Hahaha. Kalau kat rumah tu ada orang-orang dah besar, sesuai lah nak buat antara salah satu reka bentuk tangga kat atas tu.

Gambar tangga yang kesepuluh paling saya kurang suka. Sebabbbb.. nampak seram sikit! Hahaha. Yela macam akar-akar tu menjalar kan. Macam ada bagi impak seram gituw.

Dan saya paling sukaa...gambar kelima. Kerana bentuk dan warna yang sangat lawa. Tapi macam pening je. Pusing-pusinggg bila turun lepastu dah sampai bawah kang, takut ada nampak bintang burung pulak kat atas kepala haha.

Masing masing gambar di atas ni ada kekuatan dan kekurangan nya tersendiri :)


You Might Also Like

2 comments

  1. wow yang bersandar dekat tangga tu sangat cool hahahahhaah

    ReplyDelete
  2. unik dan menarik..tak terfikir nak buat tangga mcm ni

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.