http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

yeay! duit JPA dah masuk semalam

By 8:05:00 AM ,

yeay! duit JPA dah masuk semalam

Seperti tahu-tahu cik Sayidah Napisah semakin surut duit kat bank dia. Semalam dikhabarkan duit JPA dah masuk di dalam akaun bank student UPM hehhe.

duit JPA dah masuk


Boleh la bayar yuran sekolah. Beli alat-alat tulis. Dan selebihnya beli makanan hahahahha. Okay lah ada kelas pukul 9 kejap lagi. Hari Rabu harini ada 4 kelas! Pukul 9 , 10, 11 dan 1 tengahari. Nasib baik la semua satu jam satu jam. Boleh bertabah lagi dekat kelas kalau sejam je hehehe.

Baiklah! Mulakan hari anda dengan senyuman dan Bismillah! *ceyh mentang-mentang dah masuk duit JPA kan senyum aje* kihkih

Ok daa~ wassalam :)

You Might Also Like

11 comments

  1. Untungnya dpt biasiswa jpa.. Mesti syidah budak pandai ni..")

    Belajar leklok ye..") Syidah ambil kos ape?

    ReplyDelete
  2. Salam singgah pagi dr http://seindahcerita.blogspot.com/
    tu jabatan akk tu..guna dgn berhemah ok..:)

    ReplyDelete
  3. Duit JPA dah masuk. Hari ni kita mulakan hari dengan senyuman lebar =D

    ReplyDelete
  4. Elaun sara hidup banyak juga ye, semoga bermanfaat untuk pendidikan Sayidah

    ReplyDelete
  5. wah...lumayan angkanya.semasa zaman saya blajar dulu. pelajar tajaan JPA kami gelar orang kaya

    ReplyDelete
  6. Hi, nak tanya elaun semua ni untuk setahun ke untuk satu sem? Terima kasih :)

    ReplyDelete
  7. tumpang tanya , duit untuk yuran tak sekali dengan elaun sara hidup ke ?

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.