http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

FUTURE GENERATIONS WILL NEVER KNOW ABOUT THIS UNIQUE RELATIONSHIP

By 6:27:00 PM ,

FUTURE GENERATIONS WILL NEVER KNOW ABOUT THIS UNIQUE RELATIONSHIP



FUTURE GENERATIONS WILL NEVER KNOW ABOUT THIS UNIQUE RELATIONSHIP


Ermm apa ye kaitan dua benda ni-pensel dan kaset? Saya pun tak tahu apa hubungan dua benda ni.

Bila saya kata saya tak tahu, kakak saya kata saya lah future generation tu. Lepastu bila ditanya, dia tak jawab pun cisss. Huhuhu.

So, yang generasi lama kena la bagitahu generasi baru apakah kaitan antara dua benda ini? apakahh?


You Might Also Like

5 comments

  1. Hahaa..dulu masa akk kecik pensil tu gunanya masukkan dalam mana2 lubang kaset tu utk pusingkan/betulkan pita kaset yang melekat atau lari dari tempat asalnya..atau untuk buat manual rewind..kihkih

    ReplyDelete
  2. mmg wajib pensil ni dgn kaset...heheh kalo tersangkut putarkan balik pakai pensil...hehhe
    rindu wooo wlkman

    ReplyDelete
  3. fuhh...ini memang zaman penuh memori nih, wajib kene ada pensil sebab nak pusingkan balik pita kaset tu..klu x, xleh dengar la lagu..haha

    ReplyDelete
  4. heheheh..kecik dulu selalu main dengan 2 bnda ni..ambik kaset yg x guna lepas tu tarik keluar tali dia...n pusingkan semual guna pensel.. :)

    ReplyDelete
  5. generasi sekarang dimanja teknologi digital :D pasti tak kenal hubungan pensil dengan kaset :D

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.