http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

HUJAN DARI PAGI HINGGA PETANG DI UPM..sejuk!

By 8:17:00 PM ,

HUJAN DARI PAGI HINGGA PETANG DI UPM..sejuk!


HUJAN DARI PAGI HINGGA PETANG DI UPM..sejuk!


Assalamualaikum~!

Bangun pagi sahur tak hujan lagi masa tu. Pkul 8 pagi pun tak hujan lagi rasanya. 8 lebih baru hujan hehehe. Dah la duduk tepi tingkap. Langsir tingkap bukak. Udara sejuk masukk. Uuuuuu sejuknyaaa~!

Sampai rasa nak tutup kipas sebab sejuk sangat hahaha. Mata ni jangan nak cerita la. Layuu je. Katil pun nampak bestt je. Mandi pun malassss je. Hahaha

Alhamdulillah hujan membasahi bumi yupiyeemm~ Jerebu beransur kurang. :)

Rasanya harini bukan yupiyem je yang hujan. Beberapa tempat pun hujan jugak kan. Syukur.

 

You Might Also Like

6 comments

  1. melaka pun hujan renyai dari pagi smpai malam..
    cukup utk kurangkan jerebu dan sejukkan bumi melaka :) syukur..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. .moga jerebu semakin menghilanglah..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah sini pun masih hujan cuaca sejuk nyaman

    jemput baca part 3 belum selesai hello kitty town

    ReplyDelete
  4. Salam.. Haii.. Senarai pemenang telah diumumkan.. Jemput jenguk senarai pemenang ye..
    Senarai Pemenang ParodyMe : 1st Giveaway By Dramatic Uniq Please send alamat pos anda melalui email/whatsapp untuk terima hadiah ye... :) tQ.. :)

    ReplyDelete
  5. Sama la kat Kuantan... Hujan lebat gilerrr.....seronok tidur.. hehehehe

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.