http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Kalau ada yang tegur badanku gemuk....

By 12:18:00 AM ,

Kalau ada yang tegur badanku gemuk....


Kalau ada yang tegur badanku gemuk....

Al-kisah kakak ipar saya hantar gambar kat atas ni kat whatsapp group keluarga sambil buat caption..

"Hati2 abg kalau kc doa mcm ni nnt"

abg tu refer to my abangder. Dia suka ejek tau saya ni gemok macam godzila lah, laluan berat ikut kiri lahhh, macam-macam! Grrr.

Tapi saya tahu dia main-main je *sedapkan hati* hahahaha. Dia suka usik saya tau. Geram saya! Tapi ada masa baik terlebih, caring terlebih hahaha. Tak abang la kan kalau tak mengusik tu hehe.

Okay nyte :D

Wassalam.


You Might Also Like

2 comments

  1. Hahaha. gitu pulak jadinya.
    Assalam!
    saja blog walking.. visit my blog back.
    http://kedinkyst.blogspot.my/

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.