http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Next Trip Pulau Rawa (Rawa Island Resort) ?

By 8:27:00 PM , , ,

Next Trip Pulau Rawa(Rawa Island Resort) ?

keindahan pulau rawa


Semalam saya dan 19 orang lagi kawan pergi trip separuh hari ke Port Dickson, Negeri Sembilan. Memang best gilosss! Nanti kalau ada kesempatan, saya update ye pasal trip saya ke Port Dickson tu.

Selepas trip yang pertama ni berjaya haaa mula lah rasa nak buat trip yang kedua hehehe. Ada member cadangkan trip kedua buat di Pulau Rawa. First time dengar sebenarnya Pulau Rawa ni. Bila dicari di Internet, baru lah tahu Pulau Rawa ni terletak di Johor Darul Takzim.

Dan katanya Pulau Rawa ni memberi gambaran seperti di Maldives! Dan juga Pulau Rawa ini merupakan salah sebuah pulau yang berpasir putih dan berair jernih terdapat di Malaysia selain Pulau Perhentian dan Pulau Sipadan.

keindahan pulau rawa


keindahan pulau rawa


keindahan pulau rawa


keindahan pulau rawa


keindahan pulau rawa

Subhanallah cantiknya lahai! Siap ada gelongsor lagi! Ni seharian main pun takpe ni hahaha. 

Nanti kalau ada rezeki boleh la pergi melancong ke Pulau Rawa ni dengan kawan-kawan atau bersama keluarga kan :D InshaaAlllah.

Boleh lawat website Pulau Rawa sendiri di www.rawaislandresort.com jika mahukan info lanjut atau lebih mendalam tentang aktiviti di Pulau Rawa, kemudahan (accomodation) di Pulau Rawa, booking hotel di Pulau Rawa atau harga bayaran bilik di Pulau Rawa.

sumber foto : http://viralkini.my/

You Might Also Like

10 comments

  1. cantiknya... sesuai untuk honeymoon tak?

    http://najwazahid94.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. peergh lawanya. aina plan nk pergi p.tioman dgn kawan2 tapi rasa mcm kena tunda laah plk. huhuhu

    ReplyDelete
  3. peergh lawanya. aina plan nk pergi p.tioman dgn kawan2 tapi rasa mcm kena tunda laah plk. huhuhu

    ReplyDelete
  4. Akak yang orang johor pun tak tahu dik..nangis ni..elok juga share..terima kasih ye. .

    ReplyDelete
  5. cantiknyeeee..best ni klu g honeymoon..ehhh...haha

    ReplyDelete
  6. Pulau Rawa memang cantik.... berhajat jugak nak sampai...

    ReplyDelete
  7. Gelongsor tu yang tak tahan tu, best gila!

    ReplyDelete
  8. cantikna pulau ni kc.. kak eny br tau huhuhu

    ReplyDelete
  9. Pulau Rawa memang cantik...belum sempat lagi nak ke sana..wishlist juga ni..hehehe

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.