http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

projek membuat kuih keria bulat bulat

By 5:00:00 PM , ,

projek membuat kuih keria bulat bulat



projek membuat kuih keria bulat bulat


Kita tengah kepal-kepa doh bulat-bulat, dorang pun nak join jugakkk. Join lah join lah. Makcik korang ni lagi suka. Ada orang nak tolong. Cepat sikit kerja selesai. Hahaha.


projek membuat kuih keria bulat bulat


Taraaa~ dah siappp! Dah siap digoreng dan disira! Yang bulat kecik-kecik tu anak buah dua orang saya tu yang buat. Comel lah jugak kan. Senang nak masuk mulut. Senang sekali ngap dalam mulut je tak payah nak gigit-gigit hahaha.

Juadah petang anda apa dia? :)


You Might Also Like

5 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.