http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Doa Sebelum Bersetubuh

By 11:10:00 PM ,

Doa Sebelum Bersetubuh


Doa Sebelum Bersetubuh
credit to : werdemoce42.soup.io


Bacaan doa sebelum bersetubuh 


Ertinya : Dengan nama Allah. Ya Tuhan kami jauhkanlah syaitan dari kami, dan jauhkanlah syaitan itu dari pada yang Engkau kurniakan kenikmatan pada kami.


Selamat beramal bagi pasangan suami isteri. 

Erkk nak bebel panjang-panjang pun macam.tak.sesuai.je. Okay bye. Nak sambung study. Hahaha. Selamat malam.


You Might Also Like

3 comments

  1. Hihihi Selamat study ;)
    x pe, doa nie awk hafal dulu....nanti boleh terus guna bila tiba waktu dan ketikanye...ahaks
    jom terjah akak disini <a href="http://rianalittlecuties.blogspot.my>Riana Little Cuties..</a>

    ReplyDelete
  2. Suami isteri je tau..
    Pakwe Makwe tak le nak amal lagi..
    Baca je tak pe...

    AM nak ajak..

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM

    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

    HOT ITEM..
    LeoRa For Men
    LeoRa For Women

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete
  3. info untuk yg dah kawen :)

    Cik en kembali.. hihi.. lama x mai sini..
    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    dan entri ini Happy Monday All Nufuzie Dot Com's Reader

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.