Dominos Pizza offer 50% dengan pembelian pizza Online

by - October 08, 2015

Dominos Pizza offer 50% dengan pembelian pizza Online


Dominos Pizza offer 50% dengan pembelian pizza Online
credit to : www.racecityusa.com

Order Online Dominos Pizza 


Hai semua ....

Dominos buat offer 50% dengan pembelian pizza online sahaja. 

Promosi ni tamat 16 Oktober 2015

Layari https://www.domino.com.my dan masukan Code Promosi --> AD62 di kotak sebelah kanan. 

Selamat menjamu selera.

**offer 50% hanya untuk pembelian pizza sahaja
**kod yg sama boleh digunakan berulang-ulang kali sehingga promosi tamat
**boleh kongsi kod dengan kawan2 dan saudara mara atau group lain

Enjoyyy...!!!


kak yoorin dah order semalam dah. bawah ni bukti nyaaa! best kan? walaweh rasa macam nak order jugak ni. Apa lagi ajak geng kawan-kawan yang suka pizza atau keluarga :D



Dominos Pizza offer 50% dengan pembelian pizza Online
credit to : https://www.facebook.com/melacolea.evangelia


You May Also Like

9 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p