http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

FINALIS PENTAS AKHIR AF2015

By 1:40:00 AM , ,

FINALIS PENTAS AKHIR AF2015


FINALIS PENTAS AKHIR AF2015
credit to : facebook Akademik Fantasia


Empat finalis peserta pentas akhir AF2015 :

1) Sufi Rashid, 24, Singaporean
2) Bila Samsaidi, 19, Kuala Lumpur
3) Syamel Fodzly, 22, Kuala Lumpur
4) Syarul Kamarulzaman, 19, Port Dickson


Empat finalis peserta pentas akhir AF2015



Dengarkan lagu original Finalis AF2015, 

Eksklusif hanya di RAKU!
lagu single terbaru FINALIS PENTAS AKHIR AF2015
info di raku.my/af2015

Single Terbaru Finalis #AF2015:

Sufi : Kisah Dua Muka
Bila : Diam Saja
Sharul : Hanya Kamu
Syamel : Hidup Dalam Mati


lagu single FINALIS PENTAS AKHIR AF2015


Lirik Lagu Single Terbaru Finalis #AF2015


Lirik lagu Sufi Kisah Dua Muka
lagu single FINALIS PENTAS AKHIR AF2015


Lirik Lagu Bila Diam Saja
lagu single FINALIS PENTAS AKHIR AF2015




Lirik Lagu Sharul Hanya Kamu
lagu single FINALIS PENTAS AKHIR AF2015



Lirik Lagu Syamel Hidup Dalam Mati
lagu single FINALIS PENTAS AKHIR AF2015


Gambar Finalis Peserta Pentas Akhir AF2015

1. Gambar Finalis AF2015 Sufi

sufi FINALIS PENTAS AKHIR AF2015



sufi FINALIS PENTAS AKHIR AF2015

sufi FINALIS PENTAS AKHIR AF2015


sufi FINALIS PENTAS AKHIR AF2015



sufi FINALIS PENTAS AKHIR AF2015


sufi FINALIS PENTAS AKHIR AF2015


2. Gambar Finalis AF2015 Syamel

syamel FINALIS PENTAS AKHIR AF2015

syamel FINALIS PENTAS AKHIR AF2015

syamel FINALIS PENTAS AKHIR AF2015


3. Gambar Finalis AF2015 Bila
bila FINALIS PENTAS AKHIR AF2015



4. Gambar Finalis AF2015 Sharul
sharul FINALIS PENTAS AKHIR AF2015


gambar foto credit to : facebook  page Akademik Fantasia




Haaa jadi anda pilih siapa? Dan siapakah bakal bergelar juara AF2015? JENG JENGGG~ sama sama kita nantikan keputusannya Ahad ini.

Sebenarnya saya tak ada lah follow pun AF2015 ni. Tapi kakyong dan abanglong saya layan setiap minggu. Tak pernah miss. Kakyong minat Bila dan Sufi, manakala abanglong minat Syamel. Haa gaduh la dua-dua tu hahahah. Nanti kita tengok kakyong atau abanglong yang bersorak kegembiraan pada ahad ni hehehe.

Tapi kan jika melihat dari segi populariti ,saya tengok macam Sufi je bakal menang. Tengok di page Akademik Fantasi, mana-mana komen ada gambar Sufi. Mana-mana komen ada je peminat Sufi komen. Banyak betul pasal Sufi dan peminat Sufi. Lagi 3 peserta lain tu macam sikit-sikit je.

Tapi haritu ada tengok juga persembahan Sufi, Syamel dan Bila di TV Astro Ria. Boleh tahan juga suara mereka ni. Sedap. Sharul punya suara je saya tak pernah dengar lagi, jadi tak boleh nak komen lebih-lebih kan.

Memandangkan Ahad ni saya ada di rumah, kemungkinan untuk tengok besar juga. Tapi tengok lah. Remote control biasa umi atau abi pegang hahaha. Saya melukut di tepi gantang je ahahhaha.

Okay lah. Jangan lupa saksikan pentas akhir empat finalis AF2015 Ahad ini di saluran Astro Ria dan Astro Ria HD.


Daa~wassalam.

You Might Also Like

2 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.