http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

gambar yang confirm buat kita kecur liur dan terliur !

By 12:05:00 PM

gambar yang confirm buat kita kecur liur dan terliur !


Malas nak cakap banyak. Layan semua gambar di bawah dan bersedia untuk teguk air liur sendiri banyak-banyak. Kalau meleleh-leleh air liur keluar jangan salahkan saya ye. Salahkan Fizo Omar sebab dia post semua ni di facebook dia hahaha.

Hashtag terliur ! Slurppp! *telan air liur*


gambar yang confirm kecur liur dan terliur !



gambar yang confirm kecur liur dan terliur !



gambar yang confirm kecur liur dan terliur !



gambar yang confirm kecur liur dan terliur !



gambar yang confirm kecur liur dan terliur !



gambar yang confirm kecur liur dan terliur !



gambar yang confirm kecur liur dan terliur !


Okay tahu tahuu dah banyak telan air liur tu kanghahahahahaha. Sama lah sini weh haha :p

You Might Also Like

12 comments

  1. wow..sedap boleh makan tengahari ni..;)

    ReplyDelete
  2. saje je kan nak dera mental ibu mengandung ni.. ceh!!! hahaha

    ReplyDelete
  3. salam. mau edit blog? ws saya 011-26861791 blh?

    ReplyDelete
  4. harus singgah tesco petang ni, ada booth jual gini2 kan selalu kat tesco :)

    ReplyDelete
  5. Ini memang tidak adilllllll....
    Membuat AM meleh air liur nak makan nie..
    dah lama dah xmakan asam..

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

    HOT ITEM..
    LeoRa For Men
    LeoRa For Women

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete
  6. memang telan air liur tengok gambar

    ReplyDelete
  7. sedapnyaaaaaa... terliur cikfar tengok....

    ReplyDelete
  8. mengidam ke kc? bile menikoh? x jemput kami nohhhhhhh....

    ReplyDelete
  9. Sedapnya..memang kecur air liur dibuatnya...mmmm :)

    ReplyDelete
  10. nombor 3 ngan 4 tu yaaaaa !!! mencik laaaaaaa scrol entry ni ahahaha..

    ReplyDelete
  11. pergh sedapnya!! kita suka sangat :DDDD kan dah kempunan. waaa

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.