http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

HIDUPLAH PENUH IKHLAS DAN BANYAKKAN KASIH SAYANG-Prof Muhaya

By 9:17:00 AM , , , ,

HIDUPLAH PENUH IKHLAS DAN BANYAKKAN KASIH SAYANG-Prof Muhaya


HIDUPLAH PENUH IKHLAS DAN BANYAKKAN KASIH SAYANG-Prof Muhaya
credit to : mutiarakataonline.blogspot.com



Hiduplah penuh ikhlas dan banyakkan kasih sayang kepada diri kita dan orang lain.
Buang semua perasaan negatif dan jangan sekali-kali fikir negatif tentang sesiapa.
-Prof Muhaya.


Ikhlas kah kita dalam hidup kita?

Sudah banyakkah kasih dan sayang kita beri pada diri sendiri dan pada orang lain?

Masih ada kah perasaan negatif di dalam diri kita?

Berapa banyak perasaan positif di dalam diri kita berbanding negatif?

Pernahkah kita cuba fikir positif pada semua orang dan pada sesuatu yang berlaku?

#muhasabahdiri.


Good morning! Pagi-pagi ni kena dengar benda motivasi sikit kan hehe. Kejap lagi ada kelas dari pukul 10pagi hingga 2 petang. 

Ikhlas kah aku pergi kelas tu? hahahaha. Umi selalu pesan "kakcik, niat belajar kerana Allah".

Baikk umiii ! InshaaAllah :D


Daaa~wassalam. 

You Might Also Like

1 comments

  1. Benyakkan aura positif dalam diri..in sya Allah sejahtera hati..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.