http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

jangan kejut harimau tidur~ EVO EVO

By 10:15:00 AM , , ,

LIRIK LAGU POLIS EVO


polis evo
credit to : astrogempak.com.my



Kejut harimau yang sedang tidur
Masuk jalan mati susah untuk hidup
Korbankan harga diri kerana ego 
Nanti kena tangkap aha

Di jalan raya masih jalan bergaya
My crew with me till the wheels fall off uh
Takde tayar tetap ada janji
Sumpah setia sehingga akhir hayat dan hujung dunia

Budak-budak gua bawah blok masih ada di ghetto
Kereta dah tukar blok boleh cucuk Toretto
Dan budak-budak dalam blok-blok ibu pejabat masih bermesyuarat
Guna setiap saat

Kan gua dah cakap budak kartel cekap
Tabik dari askar, polis dan pengakap
Main monopoli korang masih main congkak
Lu merangkak kalau kalau nak tengok gua dongak

Budak Subang semua kenal kapal terbang
So fly gari pramugari sorang-sorang
No lah Flizzow tidak pernah tipu korang
In top form tapi bukan cakap pasal borang

Ke kiri ke kanan
Hati-hati bila di jalanan
Di sini di sana
Cari kawan jangan cari lawan

Jangan kejut harimau yang sedang tidur
Salah masuk jalan mati susah untuk hidup
Jangan korbankan harga diri kerana ego 
Salah nanti kena tangkap dengan polis Evo
Evo Evo

Jangan kejut harimau tidur
Evo evo
Di jalan mati susah hidup

Wow lu pasang waze pukul 3 pagi tengok sekali no cops
Tiba-tiba bila simpang kiri ada roadblock
U turn?
Kenapa kamu lari?
Kalau kamu tidak bersalah kenapa tangan bergari huh?
Vroom enjin evo berbunyi
Satu jam di balai boleh buat kamu sunyi
Kalau kau hilang suara aku boleh tolong cari
Kalau tak telefon brader satu kampung mari?

No backup one two saja 
Polis entry want to jaga
Lampu biru buat lu gelabah
I can see that your mata rabak

I'm like
No backup aku sahaja
Polis entry want to jaga
Bila lu nampak lampu waja
Cuak better run to mama

Ke kiri ke kanan
Hati-hati bila di jalanan
Di sini di sana
Cari kawan jangan cari lawan

Jangan kejut harimau yang sedang tidur
Salah masuk jalan mati susah untuk hidup
Jangan korbankan harga diri kerana ego 
Salah nanti kena tangkap dengan polis Evo
Evo Evo

Jangan kejut harimau tidur
Evo evo
Di jalan mati susah hidup

Gua tak jaga KL tapi KL jaga gua
Ingat pesanan orang tua
Jangan mudah lupa
Jangan mudah riak
Aku takkan sombong
Ingin pergi jauh mereka lihat guna teropong
Sekarang jaga keluarga dulu keluarga jaga gua
Ingat pesanan mama
Jangan mudah lupa
Jangan mudah takut
Kerna ku tidak gentar
Kerna semua di dunia ini hanya sebentar
Kerna semua di dunia ini hanya sebentar

Jangan kejut harimau yang sedang tidur
Salah masuk jalan mati susah untuk hidup
Jangan korbankan harga diri kerana ego 
Salah nanti kena tangkap dengan polis Evo
Evo Evo

Jangan kejut harimau yang sedang tidur
Salah masuk jalan mati susah untuk hidup
Jangan korbankan harga diri kerana ego 
Salah nanti kena tangkap dengan polis Evo
Evo Evo

Jangan kejut harimau tidur
Evo evo
Di jalan mati susah hidup
Evo evo
Jangan kejut harimau tidur
Evo evo
Di jalan mati susah hidup
Evo evo


polis evo
credit to : hazanis.blogspot.com


polis evo
credit to : nisakay.com


polis evo
credit to : dailyseni.com.my


polis evo
credit to : era.fm


polis evo
credit to : astrogempak.com.my


polis evo
credit to : ultraracing.my




You Might Also Like

5 comments

  1. lagu ni sekali seklai dngar best jgk..

    ReplyDelete
  2. Tak berkesempatan lagi nak tengok..

    ReplyDelete
  3. Dah tengok tak cerita ni? Best tak ehh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. belom tengok lagi hehhe. tapi dengar cerita memang best! :D

      Delete
  4. orang lain dah tengok, kita belum tengok lagi.. hehehe..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.