http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

The Village Achiara's Secret Drama Korea Terbaru Best

By 8:46:00 PM , , , ,

The Village Achiara's Secret Drama Korea Terbaru Best


The Village Achiara's Secret Drama Korea Terbaru Best
credit to : drakorindo.net


Sinopsis The Village Achiara's Secret


Drama The Village Achiara's Secret ini bercerita tentang Achiara adalah sebuah desa kecil dan damai dengan hampir tiada kejahatan. Suatu hari, So Yoon (dilakonkan oleh Moon Geun Young) tiba di Achiara. Dia akan mengajar bahasa Inggeris di sekolah setempat.

Pada hari pertama So Yoon di tempat kerja, dia menemukan tubuh dikubur. So Yoon dan Polis Woo Jae (dilakonkan oleh Yook Sung Jae) berupaya untuk bertemu dengan kebenaran. Saat mereka sangat hampir dengan kebenaran, keburukan desa terungkap.


Heroin The Village Achiara's Secret
The Village Achiara's Secret Drama Korea Terbaru Best
credit to : filmromantiskorea.blogspot.com

Hero The Village Achiara's Secret
The Village Achiara's Secret Drama Korea Terbaru Best
credit to : asianwiki.com



The Village Achiara's Secret Drama Korea Terbaru Best
credit to : www.smeaker.com

The Village Achiara's Secret Drama Korea Terbaru Best
credit to : asianwiki.com


The Village Achiara's Secret Drama Korea Terbaru Best
credit to : portalsinopsis.com

The Village Achiara's Secret Drama Korea Terbaru Best
credit to : www1.korea.com

The Village Achiara's Secret Drama Korea Terbaru Best
credit to : sinopsis-filem-keren.blogspot.com

The Village Achiara's Secret Drama Korea Terbaru Best
credit to : www.ceritakorea.com


The Village Achiara's Secret Drama Korea Terbaru Best
credit to : kramarecap.blogspot.my



You Might Also Like

4 comments

  1. Macam menarik. Kalau ada masa nanti, bolehlah cuba tengok. Setakat ni mampu nak tengok 1 drama je 1 minggu.

    ReplyDelete
  2. aaaik.. sakan pula si Sungjae ni belakon.. dahla memang comel =D

    ReplyDelete
  3. Ayokkkk mcm best ke KC. Mesti tngok ni xblh xtngokkk

    ReplyDelete
  4. Mrs. A pun layan citer nih!
    Minat heroin dia tu Moon Gae Young.
    Lagi satu yang terbaru 6 flying dragon pun best suka hero dia pulak Yoo Ah In. hiks!

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.