BIG BAD WOLF 2015 datang lagi!

by - November 25, 2015

BIG BAD WOLF 2015 datang lagi!

BIG BAD WOLF 2015



BIG BAD WOLF 2015


The Greatest Book Sale In The World

BIG BAD WOLF 2015!


Lokasi : MIECC@The Mines

Masa berlangsung : 4 Dec 7AM - 14 Dec 12AM

Open 24 hours!

75% - 95% Discounts!

Pergh Big Bad Wolf ni memang heaven laa untuk pencinta buku english. Sebab harga buku-buku kat situ memang murah gila berbanding dengan harga sebenar. Saya pernah sekali je pergi Big Bad Wolf ni. Tu pun sebab nak teman kawan je. Saya pergi sana tengok-tengok je. Tak berminat pun nak beli hahahaha. Sebab saya tahu saya jenis yang tak pernah nak habis bila baca novel/buku cerita  English. 

Tapi kalau novel Melayu, saya sehari je boleh habis! Hahaha. Sampai abi marah asyik baca novel Melayu je. Abi kata "kakcik dah besar. Jangan banyak sangat baca novel Melayu. Baca la juga novel BI tu". Hehehe. Tapi anak bongsu abi ni tak nak dengar cakap. Baca juga novel Melayu lebih dari novel BI kihkih. Ampun abi :p

So, bagi pencinta buku/novel English, jangan lupa save date Big Bad Wolf ni! 


You May Also Like

2 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p