http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Choco Bites Dan Doorgift Botol Kacang 3 Layers Memikat Hati!

By 11:00:00 AM , ,

Choco Bites Dan Doorgift Kacang 3 Layers Memikat Hati!


Choco Bites Sedap


Choco Bites Dan Doorgift Botol Kacang 3 Layers


Choco Bites Dan Doorgift Botol Kacang 3 Layers


Choco Bites Dan Doorgift Botol Kacang 3 Layers


Choco Bites Dan Doorgift Botol Kacang 3 Layers


Choco Bites Dan Doorgift Botol Kacang 3 Layers

Choco Bites Dan Doorgift Botol Kacang 3 Layers



Doorgift Botol Kacang 3 Layers


Choco Bites Dan Doorgift Botol Kacang 3 Layers


Choco Bites Dan Doorgift Botol Kacang 3 Layers


Choco Bites Dan Doorgift Botol Kacang 3 Layers


Choco Bites Dan Doorgift Botol Kacang 3 Layers


Choco Bites Dan Doorgift Botol Kacang 3 Layers
Doorgift untuk Birthday Party


Choco Bites Dan Doorgift Botol Kacang 3 Layers
Doorgift untuk Majlis Kahwin


Choco Bites Dan Doorgift Botol Kacang 3 Layers
Doorgift untuk Majlis Kahwin


Choco Bites Dan Doorgift Botol Kacang 3 Layers


Choco Bites Dan Doorgift Botol Kacang 3 Layers
Doorgift untuk Majlis Hari Jadi


Choco Bites Dan Doorgift Botol Kacang 3 Layers
Doorgift untuk Majlis Pengawas

-Choco Bites-
Restaurant Tat Nasi Ayam
Di Sek 15 Bandar Baru Bangi

Choco Bites Dan Doorgift Botol Kacang 3 Layers


Sticker Murah Untuk Doorgift & Name Card


sticker murah dan name card
Sticker 3 x 2 inchi
Majlis Berkhatan


sticker murah dan name card
Sticker 1.7cmx5cm, rear
Fuad&Syahida
sticker murah dan name card
Name Card: Art Card 260gsm, Single, Colour
by : Jim
sticker murah dan name card
Name Card : Art Card 260gsm, Double Side, Full Colour

sticker murah dan name card
Sticker 1.7cm x 5cm
Dexsign Printing & Sakura Style




Set Lengkap : Pakej siap botol + kacang + sticker + tali.

Jika mahu botol sahaja/botol+tali sahaja/sticker sahaja/botol+sticker sahaja pun boleh. PM sahaja di nombor 019-5252529. Untuk sticker murah juga, boleh PM di nombor tersebut. 

Jika mahu membuat tempahan Choco Botes, PM di nombor tel 017-2458087.

Boleh juga membuat tempahan Choco Bites & Doorgift Botol Kacang 3 Layers & Sticker Murah & Name Card di  Facebook/Instagram Sakura Style & Dexsign Printing.


Klik BANNER untuk mengetahui info lanjut mengenai Choco Bites&Doorgift Murah

KLIK BANNER untuk mengetahui info lanjut mengenai Dexsign Printing





You Might Also Like

3 comments

  1. Salam singgah sini dik....menarik lah dik buat doorgift...suka tengok botol² dia yang cantik...

    ReplyDelete
  2. Singgah sini ... Hahaa ! Kecik sangat dunia ni awak. Haaa, betul lah tu ! Fazlin Damansara. Kakakaa. Kirim salam sayang kat dia. Haaaha

    ReplyDelete
  3. salam pagi, menrarik menarik , ada bajet lebih boleh buat ni

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.