http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Penghalang paling besar diri seseorang adalah.....

By 12:22:00 PM , , ,

Penghalang paling besar diri seseorang adalah.....


Penghalang paling besar diri seseorang adalah.....


Penghalang paling besar diri seseorang adalah apabila dia sabotaj diri dia sendiri.

Itulah membezakan antara mereka yang berjaya atau tidak di dalam apa sahaja yang diinginkan.

-Dr Azizan Othman.



#motivasi #lupikirlasendiri

Pssstt : tengah cuti midsem ni. Malas nak update entry :p


You Might Also Like

9 comments

  1. Betul! Setuju sangat. Diri sendiri ni lah penghalang sebenarnya

    ReplyDelete
  2. Selamat bercuti...rasanya sabotage diri sendiri amat kejam..sedangkan kita perlu sayang diri sendiri dulu sebelum sayang orang lain..

    ReplyDelete
  3. YES, jgn sabotaj diri, beri peluang pada diri sendiri.itu yg akk tgh lakukan skrg.

    ReplyDelete
  4. ya.. betul.. setuju...!!
    jangan sabotaj diri sendiri.. tapi sabotaj KC takpe... hehehehee.. :)

    miss u KC.. muahhh ciked..

    ReplyDelete
  5. belum apapan dah cakap tak boleh, sabotaj gitu la gamak nye ye

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.