http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Promosi Drypers Malaysia! Dapatkan 4 keping Drypers Touch secara percuma!

By 2:41:00 PM ,

Promosi Drypers Malaysia! Dapatkan 4 keping Drypers Touch secara percuma!


Drypers Touch baharu memberi keselesaan terunggul kepada si manja anda! Dapatkan pek Drypers Wee Wee Dry, Drypers Drynights, Drypers Drypers Drypantz atau Drypers Touch hari ini dan anda akan dihadiahkan 4 keping Drypers Touch secara percuma! Sah pada 15 November sahaja.



Promosi Drypers Malaysia! Dapatkan 4 keping Drypers Touch secara percuma!

Terma & Syarat Kejutan 15 November

  1. Promosi “Kejutan 15 November” adalah terbuka kepada semua pembeli yang membeli pek Drypers Wee Wee Dry, Drypers Drynights, Drypers Drypantz atau Drypers Touch. (Mega & Jumbo)
  2. Ambil gambar bukti resit pembelian Drypers Wee Wee Dry, Drypers Drynights, Drypers Drypantz atau Drypers Touch dan hantarkan kepada Drypers Malaysia Facebook melalui “Private Message” beserta dengan maklumat peribadi termasuk Nama, Alamat Rumah, Alamat E-mel ,No. Telefon dan Saiz Lampin.
  3. Gambar bukti resit pembelian mestilah menunjukkan item pembelian, nama peruncit dengan jelas serta mestilah mengandungi  tarikh pembelian pada  15hb November 2015.
  4. Sebarang penebusan dengan gambar bukti resit pembelian yang tidak jelas atau maklumat yang tidak lengkap akan dibatalkan kelayakan serta-merta.
  5. Sebarang  penghantaran resit yang bertulis  juga akan dibatalkan.
  6. Tempoh penebusan untuk 4 keping Drypers Touch yang percuma hanya eksklusif pada 15hb November 2015, 11.59 malam sahaja. Sebarang permintaan penebusan selepas masa yang ditetapkan tidak akan diterima.



psst~

Al-kisah kakngah saya dah beli satu pack drypers dengan niat nak menyahut promosi Drypers ni lah kan, nak dapatkan 4 keping Drypers Touch secara percuma. Tapi tertinggal pula resit tu dekat rumah Umi. Dah balik dari rumah Umi, baru teringat pasal resit tu. Umi pula tak ada henset canggih nak tangkap gambar resit tu. Akhirnya, lebur la resit tu begitu sahaja. hahahaha. Takde rezeki la tu kan kot. Innalillahhhiwainnailaihirajiun~ 

Jadi, yang lain apalagi jom rebut promosi kejutan Drypers 15 November ni! Valid sampai 11:59 malam 15 Nov 2015 ni sahaja ye!

Semoga berjaya!


You Might Also Like

4 comments

  1. Menarik nih... Tapi pampers drypers dah banyak la pula .

    ReplyDelete
  2. Allahu..mungkin lain kali ada lagi peluang...in sha Allah..

    ReplyDelete
  3. cissss..dh terlepas..
    *emonye*
    haha

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.