http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Review Zara Shawl High Quality Chiffon, Soft & Glowy

By 8:30:00 PM , ,

Review Zara Shawl High Quality Chiffon, Soft & Glowy


ZARAA Shawl


Material:High Quality Chiffon, Soft, Glowy
Size:165cm X 45cm
Price:RM35


Review Zara Shawl High Quality Chiffon, Soft & Glowy



Review Zara Shawl High Quality Chiffon, Soft & Glowy

Saya jarang sebenarnya pakai shawl. Tapi kali ni, nak cuba shawl Zara ni. First time pakai shawl jenis macam ni. Sangat mudah dibentuk dan sangat selesa! Dan sejujurnya, gambar di atas ni, saya tak gosok pun shawl ZARA ni. Walaupun tak digosok, tapi lihatlah! Terbentuk dan terletak cantik je. 



Review Zara Shawl High Quality Chiffon, Soft & Glowy
Peaceeee


Review Zara Shawl High Quality Chiffon, Soft & Glowy
Touch up sikittt~heee


Review Zara Shawl High Quality Chiffon, Soft & Glowy
Adjust je ikut suka hati. Senang je bentuk.


Review Zara Shawl High Quality Chiffon, Soft & Glowy
View dari belakang.


Review Zara Shawl High Quality Chiffon, Soft & Glowy
View dari tepi.


Review Zara Shawl High Quality Chiffon, Soft & Glowy
Ni lah kawan saya Mirae yang tolong pakaikan saya shawl ni. Dia pun try juga shawl ni. Tapi dengan cara yang lain. Cantik kan :)


Labuh pun labuh. Panjang shawl ni. Sesuai untuk sesiapa yang suka memakai shawl yang menutup dada dan labuh. Yang sukakan shawl jenis pendek sedikit dan simple, boleh tengok dan pilih di IG @exclusive_by_zara !


Untuk membuat tempahan:
Sila whatsapp 0172097346 untuk info lanjut.

Untuk tengok shawl warna lain, jom ushar ig 




You Might Also Like

4 comments

  1. cantik sis... brapa harganya... hehe

    ReplyDelete
  2. alololololo..comel adik solehah ni..betul..yang penting mudah di bentul..labuh dan tidak jarang..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.