http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Keputusan Pemenang Final Gegar Vaganza 2015

By 12:21:00 AM , ,

Keputusan Pemenang Final Gegar Vaganza 2015


Gegar vaganza 2015

Masa yang dinanti-nanti jeng jenggggg~ siapakah juara bagi Gegar Vaganza 2015?! Dok tunggu dekat twitter nak tahu siapa pemenang Gegar Vaganza 2015 sebab tak ada TV dekat kolej hahha.


Finalis Gegar Vaganza 2015

Finalis Gegar Vaganza 2015

Keputusan Pemenang Gegar Vaganza 2015


#GegarVaganza

Juara - Siti Nordiana (RM100K)
Tempat Kedua - Farahdhiya (RM50K)
Tempat Ketiga - Ezad Lazim (RM30K)
Tempat Keempat - Nassier Wahab (RM15K)
Tempat Kelima - Achong SweetChild ( RM10K)
Tempat Keenam - Haiza (RM5K)

Persembahan Terbaik - Siti Nordiana (RM5K)


Woowww tahniahhh Siti Nordiana dinobatkan sebagai Juara Gegar Vaganza 2015! Tambahan lagi, Nana dapat anugerah Persembahan Terbaik. Wahh terbaik! Walaupun saya tak tengok konsert akhir Gegar Vaganza 2015 tapi ramai sangat yang beritahu persembahan Siti Nordiana yang paling gempak di Final Gegar Vaganza 2015 malam tadi. And she deserve to win this Gegar Vaganza 2015 ! 

Ada yang pulak tak sangka Farahdhiya dapat menang Top 2. Dan ada yang kata Ezad yang patut menang tempat kedua. Pergh macam-macam kan.

Apa-apa pun, tahniah buat semua pemenang Gegar Vaganza 2015! Memang semuanya layak menjadi pemenang dan finalis Gegar Vaganza 2015! Good job!
Keputusan Pemenang Final Gegar Vaganza 2015


Keputusan Pemenang Final Gegar Vaganza 2015


Keputusan Pemenang Final Gegar Vaganza 2015


Keputusan Pemenang Final Gegar Vaganza 2015


Keputusan Pemenang Final Gegar Vaganza 2015


Keputusan Pemenang Final Gegar Vaganza 2015


Keputusan Pemenang Final Gegar Vaganza 2015



Yang paling famous person dalam #GegarVaganza 2015 ialah Dato Vida Qu Puteh. Ramai betul 'MINAT' dia haahhaa. Famous you.

Qu Puteh Qu Puteh barulah putih. 

Keputusan Pemenang Final Gegar Vaganza 2015





You Might Also Like

2 comments

  1. dah agak dah siti nordiana mng. dia trending tiap2 mnggu. suara mmg mantaplah

    ReplyDelete
  2. Tak tengok pun tapi boleh agak dah siapa yg menang . hihi

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.