http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Selangor Juara Piala Malaysia 2015. Tahniah!

By 11:34:00 PM

Selangor Juara Piala Malaysia 2015. Tahniah!

Selangor Juara Piala Malaysia 2015

Yeayyy Selangor menang menentang Kedah dengan jaringan gol 2-0! Selangor berjaya misi memenangi Piala Malaysia untuk kali ke-33. Tahniah team bola Selangor!

Selangor Juara Piala Malaysia 2015

Selangor Juara Piala Malaysia 2015

Pemain sayap Hazwan Bakri dijulang sebagai wira skuad Red Giants apabila menjaringkan kedua-dua gol buat pasukan pada minit ke-3 dan ke-48.
Seawal minit ke-3, Selangor mendahului dengan gol pertama melalui rembatan bergaya Hazwan selepas menyempurnakan hantaran lintang daripada pemain import Guilherme de Paula.
Pada minit ke-48, gandingan penyudah yang sama juga membuahkan hasil sekali lagi apabila Hazwan merembat kencang hantaran de Paula lalu menembusi gawang, dan gagal diselamatkan penjaga gol Kedah, Firdaus Muhamad. -astroawani.com

Keputusan Piala Malaysia 2015 mudah je saya nak tahu. Mula-mula, tahu result Selangor menang dari twitter. Lepastu dekat group whatsapp ada yang nyanyi lagu Selangor la, perli Kedah lah. So dari situ tahu lah bahawasanya Selangor menang hahaha. Takpe Kedah, jangan bersedih hati.

Dan dengar khabar, sempena Selangor menang Piala Malaysia 2015 ni, negeri Selangor cuti. Betulkah? Atau khabar angin semata-mata?

Kita tunggguuu~ hehehe.


You Might Also Like

4 comments

  1. tahniahh .. btw , saya mention awak kat sini ye http://cikpinky2704.blogspot.my/2015/12/10-soalan-from-misszyaroses-for-ladyana.html =)

    ReplyDelete
  2. http://cikpinky2704.blogspot.my/2015/12/10-soalan-misszyaroses-to-ladyana.html
    hye link ptama saya bg tdi salah ... nie yg btol ye .. sory ehh

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat Skuad BolasepakSelangor berjaya menjulang Piala Malaysia 2015.

    ReplyDelete
  4. tah niah buat pasukan selangor....selangor ya bukan sayidah napisah hehehe ( cari gaduh :p)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.