tengok cerita seram bakar lebih kalori

by - December 12, 2015

tengok cerita seram bakar lebih kalori


tengok cerita seram bakar lebih kalori


Do you know? 

WATCHING HORROR MOVIES ACTUALLY BURNS MORE CALORIES THAN ANY OTHER GENRE.


Perghh tonton cerita seram bantu bakar lebih banyak kalori berbanding tonton cerita genre yang lain. Pergh baru tahu ni. Apa lagi jom lah tengok cerita seram berjemaah jom haha. 

Nak tahu tak apa antara wishlist saya? Salah satu nya ialah tonton cerita hantu di panggung wayang haha. Teringin sangat nak tahu apa rasa tengok cerita hantu kat wayang. Sebab saya antara peminat tegar cerita seram. Bukan nak berlagak, tapi saya jenis yang tak takut tengok cerita seram. Bukan bermaksud saya berani jumpa hantu la haha. Saya jumpa hantu pun tak pernah alhamdulillah dan tak nak jumpa kalau boleh. Tapi setakat tengok cerita seram, boleh je. Tak de lah takut.

Tu yang teringin nak tengok cerita seram dekat wayang. Mesti best kan. Dengan sound effect mesti kuat gilos. Dengan unsur saspens tetibe hantu muncul hahaha. Mesti best. Tapi entah bila le boleh tengok kat wayang. Kalau pergi dengan kawan, kawan pula takut nak tengok cerita hantu. Takkan nak tengok sorang-sorang. Tak feel pula. Takpe inshaaAllah kalau nanti alang ada masa free, nak ajak dia lah hehe. 

Orait chow~wassalam.


You May Also Like

5 comments

  1. akak minat cerita seram n mistik jugak. tapi cerita camni dah jarang ada kat pawagam. yang banyak action movie n superhero je :)

    ReplyDelete
  2. sya penakut. mmg x tengok nya cerita hantu. kalau korea punya cerita, tengok la. hantu nya x menakutkan ..hehe

    ReplyDelete
  3. ka;au;ah lepas tengok tak terbayang-bayang, gerenti nak tengok setiap hari...
    hehehe

    ReplyDelete
  4. tapi tak berapa bagus untuk minda. kadang2 terlalu mudah dipengaruhi dengan cerita tu sendiri :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p