http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Jadi Macam Shasha pulok dah sekarang

By 11:23:00 PM , ,

Jadi Macam Shasha 


Jadi Macam Shasha


Ini Shasha.
Dulu freehair. Sekarang dah tutup aurat.

Shasha bijak.
Jadi Macam Shasha.



Hahahaha serius kelako. Sebelum ni kecoh kat facebook tentang Jadi Macam Rashid. Siap letak gambar bekas pemain badminton Rashid Sidek lagi sebab nak matching watak Rashid tu. Ada orang kata Jadi Macam Rashid ganti Amran Fans. Hailaa macam-macam haih.

Kekadang best jugak layan benda ni. Baca saje saje. Ada yang kena kat batang hidung sendiri pun ada. Ada yang kena kat batang hidung kat kawan sendiri pun ada. Contohnya seperti gambar Jadi Macam Shasha kat bawah ni.

Jadi Macam Shasha

Kahkahkahkahhh. Okay terguling guling den gelak bila baca statement ni. Dan sebenarnya dulu-dulu saya pernah la juga send request  game kan time Candy Crush tengah hangat dok orang tengah main. Tapi sekarang tak dah. Main Candy Crush offline je. Hahaha. Meluat gak kekadang orang yang sama duk hantar request game banyak banyak kali. Kang aku block kang hahaha. Tapi sekarang dah jarang dah orang nak send request game bagai tu. Nasib baikkk.


Jadi Macam Shasha

Haahaha oh yang ni ye. No komen. :P

Jadi Macam Shasha

Okay yang ni errmm saya tak buat eh. Kawan saya ada lah muahahahha. Jahat la shasha ni.

Okay jom layan Jadi Macam Shasha yang kebanyakannya saya sengih dan gelak sorang-sorang sebab teringat saya pernah buat atau teringat kawan-kawan dulu pernah buat atau tengok orang buat hahaha.

Jadi Macam Shasha

Jadi Macam Shasha

Jadi Macam Shasha

Jadi Macam Shasha

Jadi Macam Shasha

Jadi Macam Shasha

Jadi Macam Shasha

Jadi Macam Shasha

sumber gambar : fb page Jadi Macam Shasha.

You Might Also Like

1 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.