Kakak terjebak dengan anak minat dan hafal lagu Didi&Friends

by - January 28, 2016

Kakak terjebak dengan anak minat dan hafal lagu Didi&Friends

Haa tahu tak lagu Didi&Friends? Saya pun tak tahu sebenarnya hahaha. Saya tengok kakyong dan kakngah saya dah terjebak sekali dengan virus lagu Didi&Friends ni. Yela mereka ada anak-anak kecil berumur 8 bulan, 3 tahun, 5tahun dan 6 tahun. Anak-anak dorang semua minat Didi&Friends ni. Perghhh hebat sungguh Didi&Friends ni. Jeles pulak makcik dorang haha. Kakngah siap dah download lagu lagu Didi&Friends - lagu Pak Atan Ada Ladang. Macam mana lagu lagu Didi&Friends ni pun saya tak pernah dengar lagi. Korang dah dengar?

Didi&Friends
Didi&Friends Pak Atan Ada Ladang

Lagu Didi&Friends


Kawan kakngah pun terjebak sekali download semua lagu Didi&Friends. Perghh hebat hebat Didi&Friends ni. Mungkin mak-mak yang lain tahu jugak kot lagu Didi&Friends ni ye?

Didi&Friends
Download lagu Didi&Friends di handphone

Oh mungkin ada yang nak download lagu Didi&Friends ni tapi tak tahu caranya macam mana. Kakngah saya ada ajar cara dia kat facebook tadi. Boleh copy paste link youtube video yg kita nak tu (contohnya lagu Didi&Friends) dekat www.youtubemultidownloader.com . Dah copy paste, lepas tu click DOWNLOAD. 

Ataupun lagi satu cara, boleh download lagu Didi&Friends ni di  en.savefrom.net . Kalau kat youtube/google search je keyword Didi&Friends haaa berlambak keluo video lagu kanak-kanak Didi&Friends.

Didi&Friends
credit to : thebabystore.com.my

Didi&Friends
Lagu Kanak-Kanak Didi&Friends

smile emotic
Didi&Friends
credit to : youtube.com

Didi&Friends
Didi&Friends Semut Berkawad

Alahaiii comelnyaa Didi&Friends nii. Lagi-lagi yang warna hijau tu. Rasa nak picit-picitttt je kahkah.


You May Also Like

1 comments

  1. Hi sis. You can order Didi and friends cake from us. Please visit our instagram at @shehezcookies Thank you.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p