http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

wordless wednesday : Aku nak tanya, ni Malaysia ke Bangladesh?

By 10:42:00 AM ,

wordless wednesday : Aku nak tanya, ni Malaysia ke Bangladesh?

wordless wednesday : Aku nak tanya, ni Malaysia ke Bangladesh?
credit to : creedcycle.com
Gambar hiasan tak ada kena mengena dengan tajuk

wordless wednesday : Aku nak tanya, ni Malaysia ke Bangladesh?

Ejaan kemain ha. Adoi ~
orang Malaysia memang kreatif pun kan. 


You Might Also Like

2 comments

  1. Bila dah terbiasa guna perkataan2 kreatif macam tu, silap2 boleh terlupa camane nak eja dalam perkataan asal..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.