http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

dah kenapa ramai duk tanya result final aku

By 2:30:00 PM ,

dah kenapa ramai duk tanya result final aku

Tadi kakyong message

"Tokcik
Pointer kau berapa?"

Tokcik dia panggil aku =.=
Saya jawab lah belum dapat lagi, maybe esok kot.

Semalam pulak umi tanya "bila dapat result kakcik?"
Gulp gulp 
banyak kali.
dah kenapa ramai duk tanya result final aku
gambar tiada kena mengena

Haritu pun abi tanya result dah dapat ke.
Aik abi pun tanya.

Adehhh time time sem yang aku tak berapa nak cerdik la ramai orang duk tanya result den. Sebelum-sebelum ni time subjek tak susah tak de lah dorang nak tanya berapa pointer den haha. 
dah kenapa ramai duk tanya result final aku
result exam result. dengg!

Tengah takut sebenarnya ni. Takut result jatuh teruk sem ni. Subjek susah-susah belaka. Ermmm. Nak sedih pun tak guna sebab dah berlalu. Nak menyesal ambil subjek tu pun tak guna sebab result dah keluar. Nak meraung merengek kang macam tak redha pulak haha. So, berserah je result berapa dapat nanti.

Haih haih haihhhh~ tak pernah rasa macam ni. Rasa takut nak tahu dapat pointer berapa. Rasa tak nak beritahu result kat family. Rasa nak bakar result ni hahaha. Tak pernah tau rasa macam tu rupa.

Bukan apa, takut kecewakan abi umi dengan result teruk ni. Yela sebelum ni result okay je so dorang mesti expect more for my next result.

Takpelah sekali sekala result teruk kan, redhooo jelah den hehe.

Mungkin esok kot result keluar, nantikannn~

You Might Also Like

1 comments

  1. Sabaq noh ... Kin punya Khamis ni. Nervous gak cuma tak sedasyatt nevess masa dip dulu... hmm hmm :)

    Doakan kitaa yaa :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.