http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Wordless Wednesday : KFC Set Baru Ayam Kicap Meletop!

By 6:49:00 PM , , ,

KFC Set Baru Ayam Kicap Meletop!

KFC Set Baru Ayam Kicap Meletop!
KFC cawangan seremban
KFC Set Baru Ayam Kicap Meletop!
KFC Ayam Kicap Meletup RM11.95 (12pm-3pm & 6pm-9pm), normal hours RM12.95
2-pc Combo + Nasi Seaweed/Regular Fries


KFC Set Baru Ayam Kicap Meletop!
First time merasa !

KFC Set Baru Ayam Kicap Meletop!
Apa rasa nasi seaweed ni? Saya rasa biasa-biasa aje. Ayam kicap pulak? Biasa-biasa jugak. Haha.

You Might Also Like

6 comments

  1. Hakakkk duka pulak ayam kicap meletup tu... tapi aritu beli bucket punya so takde nasik... hahaha... tahun lepas hakakk makan dengan bun aje... sedapppp..... Nasi tu review tak complete... adakah nasi putih yang digaul seaweed?? Ke camne??

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang nasi seaweed tu tak sure pulak cara masak dia cmne haha. yang saya tahu nasi campur seaweed hehe

      Delete
  2. Wah...dah makan ya...akak tak cuba lagi...hihi..

    ReplyDelete
  3. tetiba rasa sedapnya wedges tuuuu :D

    ReplyDelete
  4. xrasa lagi hehe..mcm sedap je ayam dia tu..tapi saya tak suka seaweed la haha

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.