http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Blouse, Shawl, Skirts, Kain Sulam Bandung & English Cotton di Qaseh Zamri Collection

By 8:32:00 PM ,

Blouse, Shawl, Skirts, Kain Sulam Bandung & English Cotton di Qaseh Zamri Collection

Qaseh Zamri Collection yang bertempat di Bandar Country Homes, Rawang menjual pelbagai blouse, shawl, skirt, kain sulam bandung dan english cotton. Semuanya cantik-cantik dan harga mampu milik. Mari berkenalan dengan tuan empunya Qaseh Zamri Collection ini.
Blouse, Shawl, Skirts, Kain Sulam Bandung & English Cotton di Qaseh Zamri Collection
Puan Haslina dan jualan Qaseh Zamri Collection

Puan Haslina memulakan bisnes dengan berniaga kain baju siap secara online. Kemudian melangkah setapak lagi dengan menyewa lot bersama vendor vendor bisnes yang sama.

Dan kini, kedai butik miliknya Qaseh Zamri Collection sudah mampu menerima kunjungan pelanggan secara walk-in.
Blouse, Shawl, Skirts, Kain Sulam Bandung & English Cotton di Qaseh Zamri Collection
Blouse New Collection
Blouse Qaseh Zamri Collection

Rm69.90

Saiz S M L XL

Kualiti jahitan yang kemas
Kain yang bagus

Boleh beli secara online/offline
Blouse, Shawl, Skirts, Kain Sulam Bandung & English Cotton di Qaseh Zamri Collection
BLOUSE BLOUSE BLOUSE

Qaseh Zamri Collection
Koleksi Blouse di Qaseh Zamri Collection

English Cotton & Sulam Bandung

Penjual area rawang & bukit beruntung & bandar tasik puteri
Boleh beli secara borong di butik Qaseh Zamri Collection

Qaseh Zamri Collection
English Cotton & Sulam Bandung

New Collection Qaseh Zamri Collection

Shawl + Blouse + Skirts
RM160.00
new collection Qaseh Zamri 
Shawl dalam window box

RM35.00

Sesuai untuk dibuat hadiah
Qaseh Zamri Collection
window box shawl

Qaseh Zamri Collection
SHAWL QASEH ZAMRI COLLECTION

shawl plain Qaseh Zamri Collection

Qaseh Zamri Collection
SKIRT ENGLISH COTTON
Skirts Qaseh Zamri Collection

RM69.90/ pcs

Qaseh Zamri Collection
Skirts Qaseh Zamri Collection

Haaa macam macam ada kan. Semua cantik cantik kan? Saya paling terpikat dengan skirts english cotton tu. Dan teringin juga nak tengok koleksi kain sulam bandung Qaseh Zamri. Nampak lawa. Kalau lalu dekat sekitar Rawang, boleh la singgah butik ni nak ushar-ushar. Lepas ushar, kalau ada yang berkenan boleh terus beliii hehhee.



INFO BUTIK QASEH ZAMRI COLLECTION

Lokasi : No.3a Jalan Desa 1/1, Bandar Country Homes, 48000 Rawang Selangor.



Waktu operasi : Isnin-Jumaat 9.00am-9.30pm & Sabtu-Ahad 9.00am-7.00pm
No. Tel / Whatsapp : 013-3240813 (Pn Lina)/ 0122611441 (Pn Ida)
Facebook : Qaseh Zamri


Instagram : @qaseh_zamri_collection

You Might Also Like

5 comments

  1. rambang mata ni kalo pegi walk in,,haha

    ReplyDelete
  2. cantik cantik la baju kt butik ni kan

    ReplyDelete
  3. nampak banyak pilihan tu.. boleh cuci-cuci mata sambil grab mana berkenan.. :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.