Blouse, Shawl, Skirts, Kain Sulam Bandung & English Cotton di Qaseh Zamri Collection

by - March 25, 2016

Blouse, Shawl, Skirts, Kain Sulam Bandung & English Cotton di Qaseh Zamri Collection

Qaseh Zamri Collection yang bertempat di Bandar Country Homes, Rawang menjual pelbagai blouse, shawl, skirt, kain sulam bandung dan english cotton. Semuanya cantik-cantik dan harga mampu milik. Mari berkenalan dengan tuan empunya Qaseh Zamri Collection ini.
Blouse, Shawl, Skirts, Kain Sulam Bandung & English Cotton di Qaseh Zamri Collection
Puan Haslina dan jualan Qaseh Zamri Collection

Puan Haslina memulakan bisnes dengan berniaga kain baju siap secara online. Kemudian melangkah setapak lagi dengan menyewa lot bersama vendor vendor bisnes yang sama.

Dan kini, kedai butik miliknya Qaseh Zamri Collection sudah mampu menerima kunjungan pelanggan secara walk-in.
Blouse, Shawl, Skirts, Kain Sulam Bandung & English Cotton di Qaseh Zamri Collection
Blouse New Collection
Blouse Qaseh Zamri Collection

Rm69.90

Saiz S M L XL

Kualiti jahitan yang kemas
Kain yang bagus

Boleh beli secara online/offline
Blouse, Shawl, Skirts, Kain Sulam Bandung & English Cotton di Qaseh Zamri Collection
BLOUSE BLOUSE BLOUSE

Qaseh Zamri Collection
Koleksi Blouse di Qaseh Zamri Collection

English Cotton & Sulam Bandung

Penjual area rawang & bukit beruntung & bandar tasik puteri
Boleh beli secara borong di butik Qaseh Zamri Collection

Qaseh Zamri Collection
English Cotton & Sulam Bandung

New Collection Qaseh Zamri Collection

Shawl + Blouse + Skirts
RM160.00
new collection Qaseh Zamri 
Shawl dalam window box

RM35.00

Sesuai untuk dibuat hadiah
Qaseh Zamri Collection
window box shawl

Qaseh Zamri Collection
SHAWL QASEH ZAMRI COLLECTION

shawl plain Qaseh Zamri Collection

Qaseh Zamri Collection
SKIRT ENGLISH COTTON
Skirts Qaseh Zamri Collection

RM69.90/ pcs

Qaseh Zamri Collection
Skirts Qaseh Zamri Collection

Haaa macam macam ada kan. Semua cantik cantik kan? Saya paling terpikat dengan skirts english cotton tu. Dan teringin juga nak tengok koleksi kain sulam bandung Qaseh Zamri. Nampak lawa. Kalau lalu dekat sekitar Rawang, boleh la singgah butik ni nak ushar-ushar. Lepas ushar, kalau ada yang berkenan boleh terus beliii hehhee.



INFO BUTIK QASEH ZAMRI COLLECTION

Lokasi : No.3a Jalan Desa 1/1, Bandar Country Homes, 48000 Rawang Selangor.



Waktu operasi : Isnin-Jumaat 9.00am-9.30pm & Sabtu-Ahad 9.00am-7.00pm
No. Tel / Whatsapp : 013-3240813 (Pn Lina)/ 0122611441 (Pn Ida)
Facebook : Qaseh Zamri


Instagram : @qaseh_zamri_collection

You May Also Like

5 comments

  1. rambang mata ni kalo pegi walk in,,haha

    ReplyDelete
  2. cantik cantik la baju kt butik ni kan

    ReplyDelete
  3. nampak banyak pilihan tu.. boleh cuci-cuci mata sambil grab mana berkenan.. :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p